Jumaat, 28 Julai 2017

Bedak Viral CPG Compact Powder

Bila MUA menggunakan compact powder CPG
.

CPG Compact Powder...MUA Bellaz

.

MUA Teyna Athirah

CPG COMPACT POWDER

💕Boleh dijadikan alas bedak, foundation, & bedak biasa..
💕Menyerap lebihan minyak dimuka
💕Tekstur lebih ringan dan mudah digunakan
💕Mempunyai SPF 35
💕Tidak melekit dan tahan lama
💕Tidak bercapuk
💕Selamat digunakan dan mempunyai kelulusan KKM
.

CPG COMPACT POWDER

📱 WhatsApp 019 727 0181 
📱 WhatsApp 019 727 0181 
📱 WhatsApp 019 727 0181 

Khamis, 27 Julai 2017

MUA Bellaz guna CPG Eyebrow


MUA Bellaz guna CPG Eyebrow kod Caramel dan Brown Chocolate. Uolls suka yang mana?

MUA Bellaz
 
CPG EYEBROW 
.
❤ Tidak mudah patah
❤ Keras dan sesuai untuk newbie yang baru belajar lukis kening
❤ Warna lebih natural dan tahan lama
❤ Mempunyai berus untuk merapikan kening
.
Ada 3 pilihan warna
1.0 Soft Brown
2.0 Caramel
3.0 Brown Chocolate
.
Harga 1 pcs RM 39 sm @ RM 49 ss
.
Order sini 👉 http://www.wasap.my/60197270181/eyebrow

Rabu, 26 Julai 2017

Minyak Aura...Golden Beauty Elixir

Golden Beauty Elixir
.
• Memberikan kelembapan serta merta dan membuatkan kulit anda glowing mowing .
• Tidak meninggalkan kesan berminyak atau melekit selepas dipakai. .
• Menaikkan aura seri pengguna Merawat jerawat dan memudarkan parut jerawat.
• Mengurangkan garisan halus dan kedutan di wajah.
• Mencerahkan dan menaikkan seri kulit anda.
• Bauan bunga mawar yang memberikan ketenangan dan sebagai aromaterapi
.


Golden Beauty Elixir

✔ Harga sebotol : RM 59 sm @ RM 69 ss
.
📱 WhatsApp 019 727 0181

Selasa, 25 Julai 2017

CPG EyeBrow

Ada 3 Kod warna untuk CPG Eyebrow. 
.
1.0 Soft Brown

Eyebrow Soft Brown


 2.0 Caramel

CPG Eyebrow Caramel


3.0 Brown Chocolate

CPG Eyebrow Brown Chocolate


.
MUA Bella guna kod Caramel dan Brown Chocolate. Uolls suka yang mana?
.
MUA Bellaz

.
📲 WhatsApp 019 727 0181
📲 WhatsApp 019 727 0181
📲 WhatsApp 019 727 0181

Isnin, 24 Julai 2017

CPG Liquid Foundation

CPG LIQUID FOUNDATION
.
Ini adalah foundation jenis 'sheer Glow' di mana teksturnya tidak terlalu pekat, ringan dan mudah di 'apply' pada kulit.
.
CPG Liquid Foundation menjadi pilihan ramai MUA Terkenal kerana :
.
1. Kualiti setanding Antarabangsa
2. Full Coverage (Menutup semua pori2 dan parut dimuka)
3. Tahan lama
4. Tidak bercapuk.
5. Tidak melekit.
6. Tidak berminyak.
.
CPG LIQUID FOUNDATION

Ada 3 pilihan warna .
1. Beau
2. Maganda
3. Pragtige
.
Harga : RM 89sm @ RM 99ss
.
📲 WhatsApp 019 727 0181
📲 WhatsApp 019 727 0181
📲 WhatsApp 019 727 0181


Ahad, 23 April 2017

Golden Beauty Elixir

Golden Beauty Elixir

Golden Beauty Elixir (GBE) adalah minyak AURA SERI gabungan 6 jenis minyak terbaik di dunia di dalam satu botol.. antaranya ialah sweet almond oil, patchouli oil, geranium oil, castor oil, olive oil dan lavender oil. GBE juga ada pure 24k gold kelas pertama yang sangat berkualiti dan selamat. Selain itu kami juga masukkan rose bud ke dalam GBE untuk bagi efek aura seri pada pemakai. Dan paling best GBE bukan sahaja pakai untuk make up dan di wajah, malah boleh di pakai di seluruh anggota badan, rambut dan kuku.

Kebaikan Golden Beauty Elixir
• Memberikan kelembapan serta merta dan membuatkan kulit anda glowing mowing  
• Tidak meninggalkan kesan berminyak atau melekit selepas dipakai. 
• Menaikkan aura seri pengguna Merawat jerawat dan memudarkan parut jerawat.
• Mengurangkan garisan halus dan kedutan di wajah.
• Mencerahkan dan menaikkan seri kulit anda.
• Bauan bunga mawar yang memberikan ketenangan dan sebagai aromaterapi
• Boleh digunakan untuk menggantikan pelembab wajah dan lotion badan, malah kajian juga mendapati penggunaan minyak mampu diserap oleh kulit 80 kali ganda berbanding lotion.
• Boleh digunakan sebelum make up, dicampurkan dalam foundation dan diletakkan di beauty blender @ berus foundation untuk mendapatkan kesan make up yang sekata dan glowing.

Golden Beauty Elixir

• Untuk tidur yang lebih enak, apply GBE sebelum tidur , aroma bunga mawar akan membuatkan tidur anda lebih nyenyak dan anda akan bangun dgn kulit yang lebih lembut dan lembab.
• GBE juga mampu merawat masalah kulit seperti eczema, pori tersumbat, parut hitam, eyebag, stretcmark dan agen detox pada wajah.

Kebaikan GOLDEN BEAUTY Elixir


• Boleh digunakan untuk merawat bibir kering dan menonjolkan lagi warna lipstick anda
• Boleh digunakan ke seluruh anggota badan yang kering seperti siku, lutut, tumit dan jari anda. Juga mencantikkan kuku 

Pengasas Golden Beauty Elixir


Berminat terus WhatsApp 019 727 0181

HOT ITEM CPG COSMETICS

HOT item CPG Cosmetics 🔥🔥🔥

Golden Beauty Elixir dan Candydoll Foundation

1) Golden Beauty Elixir  
Minyak AURA SERI hasil gabungan 6 jenis minyak, bukan sahaja boleh digunakan untuk wajah tetapi seluruh anggota badan, rambut dan kuku.
Boleh digunakan sebelum make up untuk mendapatkan kesan make up yang sekata dan glowing.

2) Fantabulous Candy Doll Foundation
* Wajah tetap kelihatan semulajadi.
* Memberi litupan sama seperti bedak asas.
* Teksturnya yang lebih ringan.
* Mengandungi Multi-Vitamins yang membantu memperbaiki kulit.
* Menyerupai BB Cream / CC Cream.
* SPF 50 - Perlindungan lebih daripada sinaran cahaya UVA & UVB.

Gabungan kedua-duanya akan menghasilkan mekap yang cantik, sekata, glowing dan meletop 🎊🎊

📱 WhatsApp 019 727 0181
📱 WhatsApp 019 727 0181
📱 WhatsApp 019 727 0181

Sabtu, 22 April 2017

Jumaat, 21 April 2017

Fantabulous Candydoll Foundation

CANDYDOLL FOUNDATION

Fantabulous Beaute’ All-in-One Candy Doll Foundation merupakan satu produk “miracle” terkini yang mempunyai kelebihan yang sama seperti BB Cream ,CC cream dan Foundation dengan kebolehannya untuk memperbaiki dan meratakan tona kulit, sekaligus menjadikan wajah anda kelihatan lebih berseri serta-merta.

In short : All in one Candy Doll Foundation = Pelembap + pelindung sinaran UV + krim asas muka + agen anti-penuaan + bedak asas Sebab tu All-In-One!

Candydoll Foundation

Ciri- Ciri & Kelebihan Fantabulous Beaute ‘All-In-One Candy Doll Foundation’:
* Wajah tetap kelihatan semulajadi setelah diaplikasi seperti tidak mengenakan sebarang solekan.
* Memberi litupan sama seperti bedak asas, namun, teksturnya yang lebih ringan dan tipis tidak menyumbatkan pori-pori sekaligus wajah kelihatan tidak berminyak.
* Mengandungi Multi-Vitamins yang membantu memperbaiki kulit dari semasa ke semasa:
* Menyerupai BB Cream / CC Cream

Kandungan Beaute ‘All-In-One Candy Doll Foundation’::
• Macadamia Oil - Memberi kelembapan kepada kulit sepanjang hari.
• Vitamin B3 - Mengandungi agen yang dapat mengembalikan keserian semulajadi wajah anda.
• Oat Extract - Menyuburkan dan menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru bagi mengekalkan keremajaan kulit.
• Silk Protein - Mengandungi agen yang bertindak untuk melembutkan, menghaluskan dan menghasilkan tona warna kulit yang sekata.
• Collagen & Argan Oil - Memperbaiki tesktur permukaan kulit dan membantu mengurangkan garis-garis halus dan tanda penuaan.
• Vit E dan Vit c

Kelebihan tambahan
SPF 50 - Perlindungan lebih daripada sinaran cahaya UVA & UVB
Vitamin C - Anti-oksida yang membantu memperbaiki penampilan sun damaged skin, mengurangkan keradangan, menggalakkan penghasilan kolagen, mengurangkan hyper pigmentation dan meningkatkan keberkesanan sunscreen.

Candydoll Foundation

Warna : Natural / light 10gm

Nak order boleh terus WhatsApp 019 727 0181

Selasa, 18 April 2017

Compact Powder CPG

COMPACT POWDER BY CPG COSMETIC

Ia Terdiri dari 3 kod warna pilihan:
🌸White Rose (01)        👉 CERAH
🌸Natural Beauty (02) 👉 SEDERHANA
🌸Luxury Beige (03)    👉 SAWA MATANG

Compact Powder CPG


Compact Powder CPG ini 
💕Boleh dijadikan alas bedak, foundation, & bedak biasa
💕Menyerap lebihan minyak dimuka
💕Tekstur lebih ringan dan mudah digunakan
💕Mempunyai SPF 35
💕Tidak melekit dan tahan lama
💕Tidak bercapuk
💕Selamat digunakan dan mempunyai kelulusan KKM

Berminat boleh terus WhatsApp 0197270181

Rabu, 12 April 2017

Tekstur Makeup Base by CPG


Tekstur Makeup Base by CPG ini tidak berminyak dan menyerap ke dalam kulit dengan pantas. Warna MakeUp Base ini sesuai untuk semua jenis warna kulit. Sangat-sangat best bila apply  make up tahan lebih lama. Kulit lebih flawless walaupun tanpa foundation.


CPG Makeup Base


KELEBIHAN menggunakan makeup base ini sebelum kenakan make up atau bedak pada wajah. 
✔Menutupi pori akan bertindak menutupi pori wajah anda
✔Melembutkan kulit dan wajah akan terasa fresh. Macam baru lepas cuci muka
✔Makeup lebih SMOOTH dan FLAWLES. Gunakan makeup base akan buat foundation atau eye liner lebih senang blend. Make up mudah diratakan.
✔Make up tahan lebih lama. MakeUp Base ini membantu makeup anda tahan lebih lama dengan menyerap peluh dan minyak pada wajah anda.
✔Dapat merawat wajah anda dalam masa tempoh jangka masa panjang. Selalu pakai lagi bagus

Ingin cuba, terus WhatsApp 019 727 0181 😉.


Kulit flawless dengan CPG Cosmetics

Siapa yang tak nak kulit wajah yang kelihatan flawless kan. Tapi sedih bila masalah rona kulit tak sekata dan bintik hitam di wajah menjadi penghalang.

Mama QD ada jalan penyelesaian. Uols boleh guna #goldenbeautyelixer dan #makeupbase by cpg ni. 

CPG Makeup Base dan Golden Beauty Elixir

Product ni merupakan produk yang sangat disyorkan dan terbukti mampu menutupi kekurangan wajah dengan sempurna.

Golden Beauty Elixir


Golden Beauty Elixir

• Memberikan kelembapan serta merta dan membuatkan kulit anda glowing mowing  
• Tidak meninggalkan kesan berminyak atau melekit selepas dipakai. 
• Menaikkan aura seri pengguna Merawat jerawat dan memudarkan parut jerawat.
• Mengurangkan garisan halus dan kedutan di wajah.
• Mencerahkan dan menaikkan seri kulit anda.
• Bauan bunga mawar yang memberikan ketenangan dan sebagai aromaterapi

CPG Makeup Base

Tekstur Makeup Base by CPG ini tidak berminyak dan menyerap ke dalam kulit dengan pantas. Warna MakeUp Base ini sesuai untuk semua jenis warna kulit. Sangat-sangat best bila apply  make up tahan lebih lama. Kulit lebih flawless walaupun tanpa foundation. 

KELEBIHAN menggunakan makeup base ini sebelum kenakan make up atau bedak pada wajah. 
✔Menutupi pori akan bertindak menutupi pori wajah anda
✔Melembutkan kulit dan wajah akan terasa fresh. Macam baru lepas cuci muka
✔Makeup lebih SMOOTH dan FLAWLES. Gunakan makeup base akan buat foundation atau eye liner lebih senang blend. Make up mudah diratakan.
✔Make up tahan lebih lama. MakeUp Base ini membantu makeup anda tahan lebih lama dengan menyerap peluh dan minyak pada wajah anda.
✔Dapat merawat wajah anda dalam masa tempoh jangka masa panjang. Selalu pakai lagi bagus

Ingin cuba, terus WhatsApp 019 727 0181 😉.